Service Glasherstel

Service Glasherstel staat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar. Ook midden in de nacht, in het weekend of tijdens feestdagen. Bij een gebroken ruit is één telefoontje via het gratis telefoonnummer 0800-0226688 voldoende om uw gebroken ruit vakkundig en snel te laten herstellen.

  • Direct herstel van glasschade.
  • Dag en nacht.
  • Alle dagen van het jaar.
  • In heel Nederland.

Oprichting
In 1987 is in het westen van Nederland een vereniging gestart onder de naam “DE GLASSERVICE”.
Glas Abeln heeft met haar team vanaf 1989 er aan meegewerkt om die glasservice tot een landelijk dekkende organisatie te maken met een centrale permanent bemande meldkamer. Deze meldkamer en organisatie vormen logischerwijze een wezenlijk bestanddeel van de activiteiten van Glas Abeln B.V.
De toenmalige vereniging is omgezet in een franchiseorganisatie onder de naam SERVICE GLASHERSTEL.

Bij die organisatie is een geselecteerd aantal bedrijven aangesloten die borg staan voor direct glasherstel tegen vooraf overeengekomen condities. Het is dan ook niet vreemd dat talloze verzekeringsmaatschappijen, winkelorganisaties, gemeenten, verenigingen van eigenaren, woningbouwverenigingen etc. een contract hebben afgesloten.

Overigens kan eenieder die schade heeft direct gebruik maken van SERVICE GLASHERSTEL door eenvoudig het gratis nummer 0800 – 022 66 88 te bellen. U krijgt vooraf een prijsopgave op basis van de door u verstrekte gegevens en onze monteur staat binnen de kortst mogelijke tijd bij u voor de deur!

Onder diezelfde vlag komt u ook SERVICE GLASMONTAGE tegen, een organisatie voor het professioneel plaatsen van projectmatig glas voor schilders, aannemers, kozijnfabrikanten etcetera.

Dus ook dan kunt u Glas Abeln B.V. tegenkomen!

Voor meer informatie:
bel (050) 549 32 00 of 0800 – 022 66 88

of kijk op

http://www.serviceglasherstelonline.nl/